God morgon alla Crafty-läsare! Som många av er har påpekat så har det varit dåligt med uppdateringar under en period nu på Crafty.se. Detta har berott på flera saker. Men för er som inte orkar läsa allt kan jag summera redan nu med o skriva att det börjar äntligen lugna ner sig nu, och det kommer därför, från och med i dag, bli tryck på publiceringar på Crafty.se igen. Men vill ni veta lite mer varför det varit så dåligt med uppdateringar den senaste tiden så kommer ni nedan få några av orsakerna.

1) Vi har köpt hus! Detta har tagit väldigt mycket tid, och kommet fortsätta att ta lite tid tills vi har flyttat klart. Men det är galet spännande och kul.

2) Alla av er vet kanske inte att jag till vardags arbetar som Head of User Experience på ett stort bolag. Crafty.se är ett sidoprojekt som jag driver väldigt nära hjärtat. Crafty.se har faktiskt funnits sedan 1998 och kommer fortsätta att finnas i många år till. Men hur som helst, det har nu under en period varit extremt mycket jobb på bolaget jag arbetar för, vilket det ofta blir innan semestertiderna. Men detta börjar sakta men säkert att lugna ner sig nu.

3) Hälsoproblem. Jag har i mina yngre dagar spelat fotboll på en högre nivå, vilket nu på äldre dagar börjar ta ut sin rätt på kroppen. Har därför behövt gå på flera behandlingar, som har tagit tid och kraft.