Under två dagar kan ni ha haft problem att besöka Crafty.se, detta beror på ett fel hos vårt webbhotell. Så här skriver Binero:

Ett flertal apachekluster rapporteras som nere, tekniker felsöker.

Uppdatering: Även IIS-kluster har problem.

Uppdatering: Felet är lokaliserat och håller på att åtgärdas. Detta kommer ta en stund men vi jobbar så fort vi bara kan.

Uppdatering 2013-02-01 10:48: Alla system är åter uppe. Orsaken till problemet var en av våra storageplattformar som hakade upp sig.

Men som de skriver så skall problemet vara åtgärdat nu.

Tänker avsluta det här inlägget med lite info om mindre uppdateringar på designen. Många har önskat en underrubrik till varje inlägg här på Crafty. Er önskan är min lag, så nu finner ni underrubriker till artiklarna. Detta medför att jag har flyttat ner taggar och datum längst ner på inläggen för att det inte skall bli för mycket text över själva inläggen. För tillfället är “gilla”-knappen borta, men jag arbetar med att försöka hitta ett bra ställe att placera den på inläggen.

Uppdatera

Efter att ha testat den nya versionen i några dagar väljer jag att gå tillbaka till den äldre versionen. Tyckte helt enkelt att det fungerar bättre.