iPhone 5/5S är tunn och vacker i sin form, men samtidigt väldigt skör, vilket gör att man gärna vill ha ett fodral som skyddar den. Men de flesta fodralen ute på marknaden förstör formen på telefonen samt skyddar ofta inte toppen eller botten av telefonen. Slight 5 från Desmay är ett undantag.

Desmay-3

Slight 5 finns i fem olika färger, Vit, Grå, Svart, Blå och Rosa. Samtliga har en matt men genomskinlig ton. På baksidan finns Desmays logga, som väldigt enkelt går att skrapa bort med fingret.

Desmay-1

Slight 5 är enbart 0.35 mm tjockt, vilket gör det till ett fodral som mer är till för att skydda din iPhone mot repor än mot fall. Dock tappade jag min iPhone med detta fodral i golvet och det ända som hände var att fodralet tog stöten och gick sönder, medans min iPhone klarade sig helt utan någon som helst skada.

Att sätta på fodralet på din iPhone är inte svårt, men kräver lite våld då Slight 5 är utformat att sitta väldigt tight. Men när du väl fått på den kommer den sitta helt perfekt.

Desmay-2

Uttaget för hörlurarna fungerar perfekt för Apples egna hörlurar, men har du hörlurar från någon annan tillverkare som har aningen större plugg kommer de helt enkelt inte få plats.

Slight 5 kostar 150 kr. Frakten kostar 30 kr och tar då 1 till 2 veckor. Vill man inte vänta så länge kan man betala 120 kr för expressfrakt som då istället enbart tar 3-6 dagar.

Summering: Slight 5 är ett tunt fodral med bra passform. Rekommenderas för alla som vill skydda sin iPhone från repor och vill ha ett tunt och snyggt fodral.

Klicka här för att komma till Desmay där du kan köpa Slight 5.