Ett stort problem som de flesta skärmskydden till iPhone 6 har är att de enbart täcker den platta delen av skärmen, och lämnar därför kanterna och hörnen helt oskyddade för repor. Men med iVisor AG, iVisor XT och iVisor Glass från Moshi har du inte längre detta problem då dessa skärmskydd täcker hela skärmen!

Alla tre skärmskydden ser mer eller mindre exakt likadana ut, men har så klart lite skillnader som jag kommer gå mer detaljerat in på nedan. Men för att snabbt dra några skillnader: iVisor Glass är gjort av glas, iVisor XT är gjord av plast och är helt genomskinlig. iVisor AG är precis som iVisor XT, men är matt.

Samtliga skärmskydd är extremt enkla att installera på sin iPhone 6, men om du skulle råka göra något fel så kan du enkelt plocka av dem och göra rent dem i vatten och placera på telefonen igen. Var noga med att låta dem torka först bara.

Alla tre skärmskydden har en svart/vit list, så har du redan råkat dra på dig en repa på kanten av skärmen på din iPhone 6 som ditt gamla skärmskydd inte täckte så kommer denna nu att döljas bakom detta skärmskyddet.

Många tillverkare försvarar sina skärmskydd som inte går hela vägen ut till kanten med att de inte skulle fungera med fodral om de inte gjorde dem så små, men detta är inte sant då jag testade 8 olika skal till dessa skärmskydd och alla fungerade. På bilden nedan kan ni se mitt svarta silikonfodral från Apple och iVisor Glass.

iVisor med fodral

iVisor AG
iVisor AG är min favorit av dessa tre skärmskydden. Den matta ytan gör att du inte (nästan) får några fingeravtryck på skärmen, samt att fingret glider extremt bra på ytan. Och precis som med de andra två skärmskydden så är passformen mer eller mindre perfekt!

iVisor AG

iVisor AG hämknappen

iVisor AG från sidan

iVisor AG från undersidan

iVisor XT
Precis som iVisor AG är iVisor XT skapad av en typ av plast, men XT är helt genomskinlig. Men om man tittar riktigt nära så kommer man faktiskt att se extremt små prickar som är där för att leda ner rörelserna från fingret till skärmen. Dock ser man inte dessa om man inte verkligen försöker när skärmen är på.

iVisor-prickar

iVisor Glass
iVisor Glass ser precis ut som iVisor AG och XT, men är lite tjockare då den är av glas. Tyvärr har även detta skärmskydd de där små prickarna som iVisor XT har (som ni ser på bilden ovan). Men återigen, man ser dem enbart när skärmen är på. Om ni kan bortse från dessa prickar så är detta skärmskydd det bästa skärmskyddet av glas som jag hittills har testat på iPhone 6. Det täcker hela skärmen, är tunnare än de flesta andra skärmskydden av glas till iPhone 6 och passar tillsammans med de flesta fodralen.

iVisor-glass

iVisor-glass-topp

iVisor-glass-botten

iVisor AG, iVisor XT och iVisor Glass går bland annat att köpa på mytrendyphone.se. Men om några dagar kommer jag att här på Crafty.se tävla ut några iVisor AG i både svart och vit färg, så håll ögonen öppna!