Jag fick i dag ett paket från Shumuri med massa skal att recensera. Den första recensionen blir av deras SLIM till iPhone 6.

Shumuri SLIM Ultra-Thin iPhone 6

Precis som Desmays Slight är Shumuris SLIM bara 0.35 mm tjock, vilket gör att båda tillverkarna kan (och gör) titulera skalen som världens tunnaste.

Desmays Slight och Shumuris SLIM påminner mycket om varandra i designen, men Shumuris SLIM har snyggare detaljer, så som att beskärningarna runt högtalar-hålen faktiskt är hål i exakt samma storlek.

Shumuri SLIM iPhone 6

Desmays Slight sitter dock något bättre på iPhone 6, lite hårdare. Men det är marginellt. Men, denna lilla skillnad i passform gör att Shumuri SLUM är väldigt mycket enklare att sätta på iPhone 6. Dock skall man fortfarande vara försiktig då skalet är extremt tunt och om du råkar böja det kommer du få en tydlig skada. Mitt tips är att du börjar med att placera botten av iPhone 6 i ditt skal, sedan dra in det vänstra övre hörnet av iPhone 6, för att sedan avsluta med det högra hörnet (den sidan där låsknappen sitter).

Shumuri SLIM iPhone 6 baksida

Eftersom Shumuris SLIM bara är 0.35 mm tjock så kommer kameralinsen att sticka ut en liten bit från skalet, vilket gör att din iPhone 6 kan komma att vobbla lite om du lägger den med baksidan mot ett bord, men det är då extremt lite.

Jag måste nog säga att Shumuris SLIM till iPhone 6 är just nu mitt favoritskal av de tunna skal jag har testat (Desmay Slight, Shumuris SLIM och Puro Cover). Men värt att nämnas är att ingen av dessa tunna skal är för dig som är ute efter ett skal som är tänkt att skydda om du tappar din telefon ofta. Dessa skal gör sig bäst för att skydda din iPhone 6 mot repor och kanske mindre tapp från låga höjder.

Shumuris SLIM går att köpa för 18.99 dollar på deras webbsida.