Nüüde från Lifeproof är ett vattentätt fodral till din iPhone. Lifeproof är numera en del av Otterbox som köpte företaget i maj 2013. Båda företagen är kända för sina tåliga fodral till iPhone.

Jag gillar formen och känslan på iPhone så jag kör normalt utan fodral. Tidigare har jag haft skyddsfilm för skärmen men just nu kör jag den helt ren. Men eftersom jag har barn och är ute mycket i både vått och torrt så har jag alltid varit orolig för att skada telefonen, speciellt i regn och snö.

20140310-094825.jpg
Lifeproof Nüüde är ett vattentätt fodral som är helt förslutet och finns i svart eller vit. Det finns luckor för att komma åt laddning och hörlurar. Jag har lite problem med dom höga kanterna på framsidan som gör det svårt att skriva och att komma åt notiscenter och kontrollcenter. Vid längre samtal blir det obekvämt att prata i och det krävs en adapter för att använda hörlurar. På grund av detta använder jag det bara ibland och gillar att det är lätt att ta av och sätta på, det är också betydligt tunnare än liknade fodral från andra tillverkare. Har inte satt det på några hårda prov men det har klarat både regn och sand och jag känner mig alltid trygg när jag har fodralet på.

Användarvänlighet: ★★★★☆
Skydd: ★★★★★
Komfort: ★★☆☆☆

Du kan läsa mer om Nüüde och övriga sortimentet på Lifeproof.com

Totalt: