Jag fick för några dagar sedan hem ett paket från Desmay med skal till iPhone 6 och iPhone 6 Plus. Jag har använt Slight till iPhone 6 i några dagar och här kommer nu min recension av världens tunnaste skal till iPhone 6.

desmay-slight-silver-iphone6-1

Slight är bara 0.35 mm tjockt och finns i tre olika färger, blå, silver och mörkgrå. Den jag har testat är den i silver.

Jag har aldrig tidigare varit med om att det varit så svårt att sätta på ett skal. Men efter att ha testat ett tag kom jag fram till att det bästa (och för mig ända sättet) sättet var att sätta i botten först, sedan vänstra toppen där volymknapparna sitter. Till sist drar jag försiktigt skalet över det sista hörnet. När skalet väl är på plats så sitter det extremt bra. Det glappar inte alls och man kan nästan tro att det inte sitter något skal på telefonen. Dock önskar jag att man hade gjort det en millimeter tjockare så att kameran inte skulle stuckit ut.

desmay-slight-silver-iphone6-2

Det lilla som kameran på baksidan sticker ut är dock så pass lite att du inte märker av det när du lägger telefonen på ett bord.

Urskärningarna är små, men eftersom skalet är så tunt har du inga problem att komma åt knapparna. Dock kan det var ett problem att få andra hörlurar än Apples att få plats.

desmay-slight-silver-iphone6-3 desmay-slight-silver-iphone6-4

Slight från Desmay är ett snyggt skal som skyddar mot repor, men inget skal för dig som ofta tappar din iPhone. Du bör även överväga att sätta ett displayskydd på din iPhone då Slight ej höjer sig över skärmens kanter, vilket betyder att om du tappat din iPhone så att skärmen träffar golvet först, då lär du få repor eftersom det inte finns några ramar som tar emot smällen.

desmay-slight-silver-iphone6-5 desmay-slight-silver-iphone6-6

Jag rekommenderar Slight till alla som vill ha ett tunt skal med perfekt passform till din iPhone 6. Jag använder silverskalet till min svarta iPhone 6 och tycker att den passar väldigt bra. Jag hoppas snart även få hem de andra färgerna, och när jag får det så lägger jag upp bilder på dem också, så ni själva kan avgöra vilken färg ni gillar bäst.

Slight från Desmay kostar ca 180 kr och går att beställa från desmay.com.