K11 från ThanoTech är en bumper som är tillverkad av aluminium som följer designen på Apples iPhone 6S och 6S Plus. K11 finns i fem olika färger, silver, rymdgrå, guld, rosa guld och svart.  På insidan av k11 är det ett tunt lager av gummi som hjälper till att skydda din iPhone lite extra vid höga fall. Enligt ThanoTech skall K11 klara ett fall från 2 meter. På undersidan av k11 är det ingen aluminium, där är det bara gummi, och det är för att göra k11 lite flexibel så man kan trycka in sin iPhone där.

k11-8

k11-1

k11 är väldigt tunn för att vara en bumper, så pass tunn att på baksidan har ThanoTech placerat en liten förhöjning i gummit vid kameran för att skydda linsen lite extra. Jag blir alltid lika imponerad när man ser att tillverkarna har lagt lite extra kärlek på små detaljer.

k11-5

För någon dag sedan recenserade jag även E2E Glass från ThanoTech som är deras skärmskydd av glas. Det passar perfekt till k11, du kan knappt se att det sitter ett skärmskydd på din iPhone när du har den och k11 på din iPhone. Vill ha ett annat skärmskydd så kommer även de passa. Jag testade med ett lite tjockare och bredare skärmskydd av glas, och det var inga som helst problem.

Hålen på undersidan av k11 är stora nog att klara av de flesta tillbehören från tredjepartstillverkare.

Om jag skall hitta något som jag tycker är lite mindre bra så är det att knapparna, även om de är väldigt bra att trycka på, så sitter de lite väl löst och låter därför lite. Och eftersom k11 är gjord av aluminium så är den precis som iPhone 6S och 6S Plus väldigt hal.

k11-4

k11-7

ThanoTech var vänliga nog att skicka ut två färger av K11, rymdgrå och svart. Alla bilder ovan är på den rymdgrå, och nedan finner ni några bilder på den svarta k11.

k11-9

k11-11

ThanoTech grundades av två killar, Dennis Sanchez och Jackson Hollberg. När jag pratade med Jackson Hollberg så nämnde han att hans farfars farfar (Charles Bert Hollberg) kom till USA från Sverige, närmare bestämt från Stockholm. Jackson Hollberg släktforskar lite och tycker det skulle vara väldigt kul om det visade sig att någon av Craftys läsare hade någon koppling till hans farfars far. Om du skulle ha det är du varmt välkommen att höra av dig till Jackson Hollberg på hans e-post: jackson@thanotech.com.

thanotech

K11 bumper till iPhone 6S och 6S Plus kostar ca 340 kr och går att köpa från ThanoTechs webbsida.