Recension

Evo Wallet till Galaxy S8 är 2 skal i 1

Evo Wallet är ett plånboksfodral, men om man vill så kan man ta bort plånboksdelen och enbart använda själva skalet.

Evo Wallet klarar ett fall från tre meter

Samsung Galaxy S8 är en fantastisk vacker telefon, men den är också extremt ömtålig. Därför är det nästan ett måste att ha ett bra skal. Evo Wallet är ett tunt plånboksfodral som faktiskt är 2 skal i 1. Vill man kanske en dag inte ha plånboksdelen kan man faktiskt ta bort den och enbart använda själva skalet. Det är superbra, men jag gillar inte att man behöver hålla reda på en liten del som man skall använda för att täppa till hålet där plånboksdelen satt.

Smart lösning som gör att korten inte repar skärmen

Alla plånboksfodral jag har testat genom åren har haft samma problem, de gör så att korten repar skärmen. Men detta har Tech21 löst på sin Evo Wallet med en liten avdelare som gör att korten aldrig kommer åt skärmen. Så simpelt, men så bra.

Evo Wallet suger åt sig fingeravtryck

Tech21 Evo Wallet är ett snyggt och tåligt skal med smarta lösningar. Jag kan absolut rekommendera er att köpa detta skal om ni är ute efter ett plånboksfodral som är tåligt. Det enda som jag kan klaga på är att Evo Wallets baksida suger åt sig fingeravtryck, samt att man måste hålla reda på en liten del om man med jämna mellanrum vill plocka bort plånboksdelen på skalet.

Priset på Tech21 Evo Wallet ligger på 49,95 €, vilket är ca 470 kr. Ni kan köpa skalet på tech21.com