Under denna underliga tid med Coronaviruset som härjar fritt där ute, då är det många av oss som arbetar hemifrån. Kanske sitter ni precis som jag mycket i telefonsamtal, och svär sedan över att batteriet tar slut i din iPhone och AirPods. Kanske kan Mophies Dual wireless charging pad vara lösningen för er. Med Mophies Dual wireless charging pad går det att ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt, men det går även att ladda en tredje enhet via en USB-A-port. Enheten ger en effekt på 2 x 10W och om ni har ett skal på er iPhone så får skalet vara max 3 millimeter tjocka. 

På ovansidan av laddningsplattan finner vi ett material som påminner om det vi finner på insidan av Apples läderskal, som skall skydda enheterna som laddas mot repor. Finns även lite gummi som skall hålla enheterna på plats. Dock tycker jag att det är väldigt svårt att hitta rätt plats för telefonen för att den skall börja ladda. Jag hade önskat att Mophie hade markerat detta på något bättre sätt. Jag har exempelvis inte alls detta problem på mina andra laddningsplatta från Mophie (wireless chargin base). På framsidan sitter dock två små led-lampor som lyser till när exempelvis telefonen laddar, så var lite extra vaken att kolla om de lyser. 

Jag personligen har placerat laddningsplattan på köksön i hemmet, och den används mer eller mindre konstant av någon i familjen. Jag älskar trådlös laddning och den där enkelheten av att bara snabbt lägga ner telefonen på plattan och den laddar.

Mophies Dual wireless charging pad är 20 cm bred, 11 cm hög, 9 cm djup och väger 688 g. Priset ligger på ca 799 kr.