Marvels Black Panther har i morgon (onsdagen den 14:e februari 2018) premiär på bio här i Sverige. Redan förra veckan fick några i USA se filmen och den har nästan bara fått hyllningar. Personligen så är jag inte lika imponerad.

Ja, filmen är precis som alla andra superhjältefilmer från Marvel, fulla med vackra specialeffekter och fantastiska actionscener. Men för mig tar det för lång tid i början av filmen innan något spännande händer. Visst, jag förstår att vi måste få massa historik förklarad för oss till en början, men filmen skulle mått bra av att ha kortat ner de bitarna lite. Men nu låter det som om att jag är på väg att såga filmen, och det är jag inte! Filmen har en bra handling och är full av action, även om det kanske tar liten stund för det att dra igång. Jag rekommenderar alla som gillar Marvels filmer att gå och se Black Panther på bio, men när filmen sedan kommer ut som köpfilm så kommer jag personligen inte köpa den.