Artwizz 2nd Display till iPhone 6 är ett displayskydd som är gjort av glas och som fungerar mycket bra med ett skal då den inte täcker hela vägen ut mot kanten. Nackdelen med att ha ett displayskydd som inte täcker hela vägen ut till kanten är så klart att man lämnar en yta öppen för repor, därför rekommenderar jag att man skall använda ett skal till detta displayskydd.

Jag gillar att Artwizz 2nd Display till iPhone 6 är av glas, det gör att det nästa känns som om att man inte har något displayskydd på sin iPhone 6. Men jag skriver bara “nästan”, för jag tycker att displayskyddet är lite för tjockt med sina 0.35 mm, som ni kanske kan se på bilden.

artwizz2nddisplay2

Även om jag gillar att kanterna är avrundade på displayskyddet så räcker inte det för att kompensera tjockleken.

artwizz2nddisplay3

Det är väldigt enkelt att installera Artwizz 2nd Display på sin iPhone 6, men skulle man misslyckas (som jag gjorde första gången) så kan man ta bort den igen och skölja den under vatten. Dock skall man försöka ta bort så mycket vatten som möjligt då vatten och elektronik sällan är en bra kombination.

Jag brukar själv sätta två tejpbitar på vänster sida av displayskyddet, mäta ut så displayskyddet sitter helt perfekt, sedan sätta fast den med hjälp av tejpbitarna. Därefter tar jag bort skyddsfilmen från displayskyddet och lägger ner den på min iPhone 6. Tack vare tejpen så kommer den falla ner helt perfekt. Sedan är det bara att ta bort tejpen.

artwizz2nddisplay4

Artwizz 2nd Display kostar ca 250 kr och går att köpa från flera butiker i Sverige, bland annat: Macforum, MacHuset, iPhoneButiken.se.