AppleiPhone

Rate Friday: Overcast: Podcast Player

Publicerat av 1 augusti 2014 2 Comments

Overcast

Denna veckas val är den mycket omskrivne och hyllade podcast appen Overcast. Jag är ytteligare en i ledet som gillar Overcast och här följer min recension i App Store.


En mycket snygg och genomtänkt app där det känns att det lagts mycket tid på detaljer och att få den att fungera smärtfritt. Den har en väldigt bra och kvick respons på alla knackningar och svep jag gör och den känns snabb och smidig. Riktigt smart att släppa en enklare variant gratis med goda möjligheter att testa premium funktionerna. Gratis versionen täcker mina behov men köper ändå premium funktionerna för att stödja en välutvecklad app jag gillar och använder varje dag. Voice boost är dessutom en skön räddning på buss och spårvagn där det normalt sätt är svårt att höra vad som sägs. Så även om du lyssnar lite på podcast så tycker jag absolut att du ska ladda ner och testa

Ladda ner Overcast för iPhone (gratis)