Som trogen Crafty-läsare har du bergis lagt märket till att det är en ny design här. De tidigare designerna jag har haft har varit köpta designer som jag sedan moddat om för att passa så bra som möjligt. Men blev aldrig riktigt nöjd. Så jag satte mig en kväll och började bygga ett wordpress-tema från grunden.

Jag har skalat ner designen så det skall vara fokus på inläggen. Testa även att skala ner storleken på ert fönster så kommer ni se att sidan anpassar designen efter er skärmstorlek. Detta innebär även att sidan ser perfekt ut på en iPhone, iPad och andra mobila enheter.

En annan stor förbättring är att ni som älskar rss kommer nu få en ännu bättre upplevelse då jag har anpassat designen för att lättare skicka innehållet.

Jag hoppas ni gillar den nya designen lika mycket som jag gör.