Jag har under 2015 testat en hel drös med skal och bumpers till iPhone 6S och tänkte att det nu kunde vara hög tid att faktiskt berätta vilka som är mina 6 favoritskal till iPhone 6S.

1) Nodus Acces Case 2
Fantastiskt vackert plånboksfodral av äkta läder som fäster på baksidan av din iPhone 6S med hjälp av mikroskopiska sugkoppar.
Läs recensionerna: Acces Case och Acces Case 2

nodus-2015-1-1-3

2) Vesel Case
Bumpern från Vesel är den absolut dyraste produkten på denna lista med sitt pris på ca 1.450 kr. Men för det priset får du en väldigt vacker bumper av trä och metall som även ger ett bra skydd för din iPhone 6S.
Läs recensionen

vesel-1

3) Apples läderfodral
Med sin perfekta passform och snygga design är Apples läderfodral till iPhone 6S ett mycket bra val för dig som är ute efter ett tunt fodral som ger bra skydd och känns lyxigt.

apple-leather

4) ThanoTech K11
K11 från ThanoTech är en bumper som är tillverkad av aluminium som följer designen på Apples iPhone 6S och 6S Plus. Skyddar mot fall från 2 meter.
Läs recensionen

k11-1

5) Shumuri SLIM
Shumuris SLIM är bara 0.35 mm tjock, perfekt för dig som är ute efter ett skal som knappt syns eller känns. Skalet skyddar inte mot höga fall, bara mot repor.
Läs recensionen

shumuri

6) Griffin Reveal
Griffin Reveal är ett snyggt fodral för dig som vill ha ett bra grepp och skydd, samtidigt som du vill visa upp din iPhone 6S.

griffin