mzl.xakmpfws

Nu ikväll släppte MacWorld nyheten att papperstidningen skall läggas ner i Sverige precis som tidigare meddelat skulle ske i USA.

Vad tycker Craftys läsare om detta? Själv har jag läst åtskilliga nummer och jag ser fram emot när tidningen kommer i brevlådan, under en period har jag provat att läsa diverse olika tidningar i surfplattan men jag måste säga att för mig är upplevelsen klart sämre.

Nyligen hörde jag att det gjorts en undersökning blad skolbarn som tydligt visade att de lärde sig betydligt mer när de läste i böcker jämfört med på surfplattor trots att texterna var exakt samma. Varför det är så framgick inte men min egen slutsats är att allt blir mer lättillgängligt och lugnare när man håller och läser i äkta papper.

Jag får säga R.I.P till pappersversionen och tyvärr tror jag att de begår ett stort misstag!

Läs mer här.