Den 16:e april öppnar Macforum tillsammans med Apple en butik i Kungsmässan, Kungsbacka. Macforum har sedan tidigare flera butiker i Göteborgsområdet samt butiker i Karlstad och Varberg.

Nedan följer hela pressmeddelandet:

 

Macforum öppnar Apple-butik i Kungsmässan

Den 16:e april öppnar Macforum tillsammans med Apple en butik i Kungsmässan, Kungsbacka. Macforum har sedan tidigare flera butiker i Göteborgsområdet samt butiker i Karlstad och Varberg.
– Vi har många kunder i Kungsbacka, det är oerhört glädjande att vi nu kan erbjuda dem både försäljning och service på Apples produkter på plats i Kungsmässan, säger Macforums VD Martin Barregård.
Butiken är designad av Apples designteam i Kalifornien och har byggts enligt det senaste konceptet för butiker inom Apple Premium Reseller-programmet. Macforums samtliga butiker är Apple Premium Reseller vilket innebär att de möter kraven på väl utbildad personal och ett fullt sortiment av Apples produkter och tillbehör.
-Vi har sedan länge haft en plan på att etablera oss i Kungsbacka och för oss så var Kungsmässan det naturliga valet. Nu har vi en lokal som lämpar sig väl i Apples butikskoncept och vi ser fram emot att ge invånarna i Kungsbacka den bästa köpupplevelsen av Apples produkter, säger Macforums VD Martin Barregård.
Med kunden i fokus tar Macforum ett helhetsgrepp på marknaden genom att också erbjuda service på samtliga Apples produkter. Macforum är Apple Premium Service Provider vilket innebär att företaget kontinuerligt under en lång tid uppvisat högsta kundnöjdhet och snabb service.
-Auktoriserad service på samtliga Apples produkter, , iPhone, iPad och Mac är oerhört viktig för alla våra etableringar. Med den höga marknadsandel som finns i Kungsbacka står vi väl rustade för att erbjuda kunderna fullservice, berättar Adi Berilo butikschef för butiken på Kungsmässan.
Macforum grundades 1992 och var pionjär när det gällde att sätta kundens fokus i centrum. Datorer, program och tillbehör kompletterades successivt med utbildningar, service och företagssamarbeten. Idag adresserar företaget konsumentmarknaden, företagssidan och utbildningssektorn samt är auktoriserad servicepartner till Apple.
– Det finns ett starkt näringsliv och en god entreprenörsanda i Kungsbacka och med det fokus vi har på att förse små och medelstora företag med lösningar så passar det här väl in i vår strategi säger Martin Barregård.
Macforum har idag butiker på Kungsgatan och Östra Hamngatan i centrala Göteborg, i Allum, Partille samt i Karlstad och Varberg. Med tillskottet i Kungsbacka kommer företaget att sysselsätta cirka 60 anställda och nå en omsättning på en kvarts miljard.