Tack för att ni valde att följa uppdateringarna här på Crafty.se under Apples Event. Tyvärr blev vi överbelastade under en kort stund och skall göra allt för att detta ej skall upprepas. Jag önskar er alla en trevig kväll!

-Apple håller nu på att avsluta eventet.

-Sverige får mest troligt iPhone 5S och 5C till December. Apple skriver att de kommer släppa dem till 100 länder under den månaden.

-Tim Cook är tillbaka på scenen.

-Förhandsbokningar för iPhone 5C och iPhone 5S börjar den 13 September och telefonerna finns i butik den 20 September. Dock är detta för USA, ingen info om Sverige ännu.

-Apple börjar sälja egna fodral till iPhone.

-Man kan läsa in flera fingeravtryck.

-iPhone 5S får som alla rykten sa ett fingeravtryckslås på hemknappen. Så istället för att trycka in ditt lösenord på låsskärmen behöver du nu bara trycka ditt finger på hemknappen.

-Man kommer kunna filma i Slo-Mo. 120 fps. 720p.

-Phil Schiller visar upp den nya blixten som består av två LED-lampor, en varm och en kall som tillsammans, enligt Phil, skall hjälpa till att ta fantastiska bilder.

-iPhone 5S har 250 timmars batteritid i Standby. 40 timmar musik, 10 timmar film, 8 timmar av internetsurfande på 3g och 10 timmar av pratande i telefon över 3g.

-iOS 7 kör 64-bit.

-Den nya processorn är dubbet så snabb än iPhone 5.

-Apple visar nu upp iPhone 5S. Även här stämmer alla rykten. Kommer i tre olika färger, guld, grå och vit. Ser även en ring runt hemknappen. Så får se om det stämmer att det kommer vara fingeravläsare.

-Apple har visat upp iPhone 5C, alla rykten stämde.

Apple släpper iTunes Radio den 18 September.

-iOS 7 släpps den 18 September.

Tyvärr är Crafty.se överbelastad av alla besökare som vill följa vår rapportering om Apples Event. Därför är det svårt att komma åt sidan, samt svårt för mig att uppdatera. Jobbar för att lösa problemet. 

-Craig Federighi visar upp lite iOS 7, inga större skillnader från betan än så länge.

-Tim Cook börjar prata om iOS 7 och bjuder upp Craig Federighi på scenen.

-Tim Cook pratar om Apple Stores.

-Tim Cook pratar om iTunes Festival.

-Tim Cook har klivit upp på scenen.

Tyvärr fungerar ej auto-uppdatering. Så ni får manuellt uppdatera sidan för att kunna se uppdateringarna.