Flycut 1

Det lilla programmet Flycut är ett måste tycker jag för alla Mac-användare! I beskrivningen på App Store står det att programmet vänder sig till programutvecklare och det är säkert riktigt bra för detta ändamål.

Jag är dock ingen utvecklare men jag tycker ändå programmet är ett måste.

Det fungerar så att varje gång jag kopierar något på Macen så sparas urklippet så att jag enkelt kan komma åt det via en genväg i menyraden. Jag tycker detta är grymt användbart för alla möjliga syften och det är nog bara min fantasi som begränsar till vad man kan ha för användning av detta.

Flycut 2

Via inställningar kan man välja om man exempelvis vill om klippen skall synkas med Dropbox, kan vara bra för vissa användare.

Flycut 3

Om ni vill prova om programmet är något för er så laddas det ner på App Store och priset är inget att bråka om, det är nämligen helt gratis!