skin-iphone-3

Tävlingen är avslutad. Grattis till er som vann skalen!

Förra veckan recenserade jag SkinCase, ett väldigt tunt skal (världens tunnaste, enligt tillverkarna) till iPhone 6S, iPhone 6S Plus och iPhone SE. Intresset från er var väldigt stort och tillverkaren var vänliga att skicka ut en bunt med skal i olika färger till de olika iPhonemodellerna, så därför ger jag nu bort skalen.

Tyvärr har jag inte några SkinCase till iPhone 7. Får jag några till iPhone 7 så ger jag bort dem här på Crafty.se i en ny tävling. Håll ögonen öppna.

Hur får jag tag i ett av skalen?
Det är enkelt, skicka ett mail till tavling@crafty.se och svara på dessa fem enkla frågor:

1) Vilken färg vill du ha på skalet? (Silver, Space Gray, Rose Gold eller Gold)
2) Vilken modell skall skalet passa till? (iPhone 6S, iPhone 6S Plus eller iPhone SE)
3) Vilket land kommer SkinCase från?
4) Hur mycket kostar SkinCase till iPhone 6S Plus?
5) Hur många personer grundade SkinCase?

För att vara med och tävla måste du bo i Sverige, jag postar inte till utlandet. Jag har ett skal av varje färg (dock inte silver, då det var den jag använde vid recensionen) till varje iPhonemodell som jag har nämnt här ovan. Vinnarna presenteras på Crafty.se den 12:e december.