rome2rio

Av en ren slump hittade min fru denna fantastiska reseplanerare som helt gått mig förbi innan. Vi satt och planerade en kommande semesterresa när sidan dök upp som genom en gåva från högre makter.

Det jag alltid upplevt som jobbigt och besvärligt är att hitta de bästa alternativen när man ska resa långt. Ska man ta tåget, bilen eller flyget? Med denna sidas finurliga upplägg får man svart på vitt vad de olika alternativen tar både i tid och i pengar.

rio2rome

Här kan jag exempelvis se vad det kostar och hur lång tid det tar att resa mellan Göteborg och Étretat. Genom att klicka på menyn till vänster kan jag enkelt välja mellan några olika ressätt. Som en extra bonus är sidan blixtsnabb att ladda sig trots all grafik.

rio2rome

Sidan heter Rome2Rio och kan hittas genom att klicka på denna länk!