Jag har använt mig av Apple Music sedan starten, men innan dess använde jag mig av Spotify. Något jag saknar på Apple Music är “Veckans tips” som Spotify har. Men tack vare appen SongShift kan jag enkelt flytta över den spellistan från Spotify till Apple Music.

För att kopiera över din “Veckans tips” från Spotify till Apple Music behöver du en iPhone och appen SongShift.

Du börjar med att skapa en ny spellista inne på Apple Music som du döper till exempelvis “Veckans tips”. Efter det startar du appen SongShift och klickar på “Begin New Shift. Sedan väljer du Spotify och klickar på “Veckans tips” (Discover Weekly). Nu får du upp en meny och där väljer du alternativet “Import Into Playlist” och väljer då spellistan som du skapade i början av denna artikel.

IMG_5557

IMG_5558

IMG_5559

IMG_5560