Det går faktiskt att ändra din mail-signatur i IOS så att den ser ut precis som du vill. Som du ser på bilden här ovan så har jag gjort mitt namn tjockt samt länkat till Crafty under namnet.

Att fixa detta är enkelt, dock lite meckigt då du inte kan skriva html-koden direkt i signatur-rutan i IOS.

Det vi får göra för att fixa detta är då att gå in på App Store och ladda ner en app som heter “Nitro Html” som finns i två versioner, en gratis och en betalversion. Den som är gratis fungerar perfekt för detta ändamål.

När du startar upp appen får du direkt fram en grundsida. Men vi vill ha en helt ny sida, så klicka på knappen längst upp till höger som det står “more” och välj sedan “new page“.

Nu kan vi egentligen göra hur avancerade signaturer som vi vill, men jag tänker göra en enkel med tjock text på namnet samt en länkad text under namnet.

Framför er nu har ni lite kod i appen. Byt ut texten “hello world” mot ert namn. Sedan efter </b> skriver ni nu <br>. Detta gör vi för att få en radbrytning.

Nu skall vi skapa länken. Detta gör vi genom att efter <br> skriva: <a href=”http://ersida.se”
>namnet på er sida</a>

Nu skall vi klicka på knappen “Page”. Detta gör att appen renderar sidan. Nu skall ni markera det ni ser där och kopiera. (Detta gör ni genom att hålla inne fingret på texten, så kommer en meny upp.)

Nästan klara, nu skall vi stänga ner appen och gå in på “inställningar”, “e-post, kontakter, kalendrar” och sedan gå ner på fliken “signatur” och klistra in det vi har gjort. (Du klistrar in genom att hålla inne fingret i spalten tills en meny dyker upp.)

Nu kommer du få en snygg signatur med länk nästa gång du skall skicka ett mail.