Om några dagar är det Julafton, och jag ser tydligt i sökstatistiken här på Crafty.se att ni är inne och letar efter prylar att köpa till julklappar. Därför tänkte jag att jag skulle sätta samman en liten lista med 5 julklappstips.

SkullCandy Crusher

SkullCandy Crusher är ett av mina två absoluta favorithörlurar. Om ni vill ge ett par hörlurar till någon som älskar musik med tung bas, då är SkullCandy Crusher ett perfekt julklappstips. Om ni vill läsa hela min recension av SkullCandy Crusher kan ni göra det här. Billigaste priset på prisjakt är just nu 1185 kr.

Shell Case II

Om ni vill ge någon ett lyxigt skal av läder till iPhone X eller XS, med inbyggd metallbit som gör det möjligt att fästa skalet på en magnet, då rekommenderar jag Nodus Shell Case II. Ni kan läsa hela min recension av Nodus Shell Case II här. Går just nu att köpa på noduscollection.com för 570 kr.

Mophie Powerstation USB-C XXL universalbatteri

Om ni kanske känner någon som reser mycket är Mophie Powerstation USB-C XXL universalbatteri en perfekt julklapp. Jag har alltid med mig min Mophie Powerstation USB-C XXL universalbatteri på mina resor, och den har räddat mig flera gånger. Ni kan läsa hela min recension av Mophie Powerstation USB-C XXL universalbatteri här. Billigaste priset på prisjakt är just nu 1190 kr.

Master & Dynamic MH40

Kanske känner ni en audiophile som ni vill ge ett par riktigt bra hörlurar till. Då rekommenderar jag att ni köper Master & Dynamic MH40. Ni kan läsa hela min recension av Master & Dynamic MH40 här. Billigaste priset på prisjakt är just nu 4299 kr.

Mophie Wireless Charging Base

Känner ni någon som önskat sig en trådlös laddare, då rekommenderar jag Mophie Wireless Charging Base som är den absolut bästa och snabbaste trådlösa laddare jag har testat. Ni kan läsa hela min recension av Mophies trådlösa laddningsplatta här. Billigaste priset på prisjakt är just nu 546 kr.