tech21-extremeedition1

Tech 21 hörde av sig och tyckte att jag skulle recensera deras skal till iPhone 7. Jag fick en bunt med olika skal, och börjar med att recensera deras värsting, Evo Tactical Extreme Edition. När alla recensionerna av tech21:s skal är uppe på Crafty.se kommer jag sedan att ge bort skalen, så håll ögonen öppna.

Evo Tactical Extreme Edition är ett väldigt robust skal som är till för dig som antingen är extremt rädd om din iPhone 7, eller jobbar i hårda och smutsiga miljöer.

tech21-extremeedition2

Enligt tech21 ska skalet tåla ett fall från 4 meter, vilket jag själv inte har testat, men vågar satsa pengar på är sant. Skalet känns väldigt robust och tåligt. Utöver att skalet är väldigt tåligt så skyddar det även din iPhone 7 mot smuts och knapparna på sidan av skalet är enkla att använda, vilket annars brukar kunna vara ett problem på dessa extrema skal till iPhones. Skalet består av två delar, som gör det väldigt enkelt att sätta in och ta ut telefonen från skalet.

tech21-extremeedition3

tech21-extremeedition4

Designen av Evo Tactical Extreme Edition är trots sitt robusta bygge ett ganska vackert skal som inte är allt för stor i handen.

Utöver själva skalet får du även en hållare som man kan fästa skalet med på exempelvis arbetsbyxorna.

Evo Tactical Extreme Edition till iPhone 7 går att köpa på tech21.com för ca 500 kr.