Lamborghini följer Bentleys , Porsches och Ferraris exempel och skapar en exklusiv mobiltelefon för de som har för mycket pengar eller bara känner för att göra en helt galen investering.

Det är det, för många okända, företaget Antares som har fått äran att skapa telefonen åt Lamborhini. Det är ingen supermaskin till smartphone som de skapat, till skillnad från bilarna. En ganska hyfsad lista med specifikationer är framtagen, ungefär som andra mobiler i övre mellansegmentet.

Det vi hittar under “huven” på denna mobil är en skärm på fyra tum, en fyrkärnig processor på 1,5 GHz, två gigabyte RAM och 32 gigabyte lagringsutrymme. På kamerafronten hittar vi en bakre kamera på 13 megapixel och 5 megapixels på den främre. Telefonen i sig bygger på Android 4.2, men något oklart är om det har gjorts några egna modifikationer.  Men 4G är det dock inte, så surfen går inte så värst snabbt.

Är du sugen på denna mobil, så är det bara att hosta upp med de, inte så blygsamma (drygt) 29 000 kronorna som mobilen i sig går på. Då får du å andra sidan en telefon olik alla andra på marknaden, och blir troligen ensam om den i din vänskapskrets.