Apple skickade precis ut inbjudningar till ett “special event” som kommer att ske den 12 september och mest troligt kommer vi få se den nya iPhone då.

Eftersom jag ligger i sängen just nu och skriver det här inlägget med min iPad så kan jag tyvärr inte just nu publicera bilden från inbjudan. Men jag kan beskriva den genom o säga att den har en stor 12a på sig som slänger en skugga av en 5a. Så troligen kommer Apple att kalla den nya iPhone för iPhone 5, vilket jag i så fall tycker är konstigt, eftersom de tog bort numreringarna på iPad. Hur som helst ser jag fram emot detta event med stor spänning.

Nästa onsdag klockan klockan 19:00 svensk tid drar allt igång. Självklart kommer jag kontinuerligt att uppdatera Crafty under eventet.

UPPDATERAT
Som ni ser finns nu bilden här över, som utlovat.