AppleiPhoneNördigt

Den nya iPhone presenteras den 12 september

Publicerat av 4 september 2012 september 16th, 2012 No Comments

 

Apple skickade precis ut inbjudningar till ett “special event” som kommer att ske den 12 september och mest troligt kommer vi få se den nya iPhone då.

Eftersom jag ligger i sängen just nu och skriver det här inlägget med min iPad så kan jag tyvärr inte just nu publicera bilden från inbjudan. Men jag kan beskriva den genom o säga att den har en stor 12a på sig som slänger en skugga av en 5a. Så troligen kommer Apple att kalla den nya iPhone för iPhone 5, vilket jag i så fall tycker är konstigt, eftersom de tog bort numreringarna på iPad. Hur som helst ser jag fram emot detta event med stor spänning.

Nästa onsdag klockan klockan 19:00 svensk tid drar allt igång. Självklart kommer jag kontinuerligt att uppdatera Crafty under eventet.

UPPDATERAT
Som ni ser finns nu bilden här över, som utlovat.