Jag har hoppat lite fram och tillbaka mellan Apple Music och Spotify, ingen av dem är perfekta. Just nu är det dock Spotify jag använder det mig av, men jag har ett problem. Spotify har inte någon egen App för Apple Watch!

Visst, man kan byta låt och höja volymen med Apples inbyggda spelare, men det jag vill göra utöver det är ju att bläddra bland spellistor och söka efter musik.

Nu verkar det dock som om att Spotify arbetar på en app till Apple Watch, men för dig som inte kan vänta så kommer jag här med ett tips på en app som ger dig tillgång till dina spellistor i Apple Watch.

Nuuzic kostar 10 kr och är inte en perfekt app, men den ger dig i alla fall tillgång till dina spellistor, Discover Weekly, Album, Låtar, Kategorier med mera.

Men som jag tidigare skrev så är Nuuzic inte perfekt, den saknar volymkontroll, funktion att lägga till låtar i spellistor (du kan spara spellistor och album) och den använder sig inte av Spotifys egna app i mobilen.

Men om du behöver en billig app som ger dig möjlighet att från Apple Watch bläddra och spela musik från dina spellistor i Spotify – då kan Nuuzic vara något för dig.