Jag har testat ett stort antal fodral till iPhone 5 och har nu kommit fram till det som jag tycker är absolut bäst och det är, View Case från Belkin.

View Case har en genomskinlig plast av polykarbonat på baksidan samt ett stöttåligt TPU-band runt kanterna som ger ett mycket bra skydd samt fäste.

Fodralet är lätt och väldigt stadigt, vilket gör att när du satt i din iPhone 5 kommer det kännas som att fodralet är en del av din iPhone 5. Jag tycker även att min iPhone 5 ligger bättre i handen med fodralet än vad den gör utan.

Många fodral i dag försöker vara så extremt tunna som det bara går att bli och på så vis slutar de faktiskt skydda din iPhone 5. View Case är fortfarande tunt, men så pass tjockt och stadigt att det fortfarande levererar ett otroligt bra skydd för din iPhone 5. Bandet som går runt iPhonen är även lite upphöjt på framsidan, vilket gör att du kan lägga ner den på ett bord och inte vara orolig att repa din skärm.

Belkin har placerat sin logga på vänstra sidan av fodralet, men de gör det väldigt diskret, så det är inget du kommer störa dig på, vilket man ofta gör med andra tillverkares skal.

Jag personligen har en svart iPhone 5 och köpte därför det svarta som jag tycker passar otroligt bra, men fodralet finns även i massa andra färgkombinationer: Vit, blå, grön och rosa. Alla har genomskinlig baksida.

View Case går att köpa från flera leverantörer, bland annat från iPhonebutiken.se. Kostar ca 199 kr.