Jag har testat otroligt många display-skydd från en massa olika leverantörer. Äntligen har jag hittat ett display-skydd jag verkligen är otroligt nöjd med.

Det bästa har varit att inte ha något display-skydd på sin iPhone, man får bäst bild och man slipper massa kladd på skärmen, men man riskerar att få repor i skärmen. En chansning jag inte vågat ta, så har alltid haft ett display-skydd. Men som ni förstår, jag har inte varit nöjd för att antingen har det blivit otroligt kladdigt på skärmen så man hela tiden varit tvungen att torka av den, eller så tog man ett matt display-skydd som förstörde hela bilden, men förvisso tog bort allt kladd.

“Äntligen har jag hittat ett display-skydd som kombinerar det bästa från olika display-skydd”

ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT från ArtWizz är ett matt displayskydd som fortfarande är otroligt klar och tar bort 95% av allt kladd från fingrarna.

Det är faktiskt så att jag nu föredrar att ha display-skyddet på min skärm framför att inte ha något alls, så pass bra känns det att dra fingret på skärmen med detta skydd.

“Man får mycket för pengarna”

ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT för iPhone 5 (finns även till äldre iPhones) kostar 119 kr, frakt tillkommer på 35 kr. I Paketet får man då 2-st display-skydd, en putsduk och en dammborttagare.

ScratchStopper Anti-Fingerprint MATT för iPhone 5
154 kr (inklusive frakt)
Köp den här: iphonebutiken