Thano Tech är ett amerikanskt företag som tillverkar bumpers och skärmskydd till iPhone 6S och 6S Plus. De har varit vänliga att skicka ut både bumpers och skärmskydd till mig och här finner ni nu min recension av deras skärmskydd, E2E Glass.

Installationen av skärmskyddet gick bra, fick några små dammkorn under skärmskyddet som jag enkelt kunde ta bort med hjälp av klistermärket som man fick med i förpackningen. Lyfter försiktigt upp ena hörnet av glaset och sticker under klistermärket och drar ut dammkornen.

Skärmskyddet täcker hela framsidan och syns knappt när du har ett fodral på din iPhone. E2E Glass är enbart 0.2 mm tjockt, vilket är ca 0.1 mm tunnare än många andra skärmskydd av glas.

e2eglass-thanotech-2

e2eglass-thanotech-3

E2E Glass är ett fantastiskt skärmskydd som är extremt tåligt. Jag försökte repa glaset med min nyckel, men lyckades inte. Jag tåg verkligen i! Men, om du inte har något fodral på din iPhone så kan du ganska enkelt förstöra skärmskyddet. Genom att trycka nageln lite enkelt mot kanten av skärmskyddet så lyckades jag knäcka glaset. En till anledning till att du skall använda fodral till detta skärmskydd är att kanterna på glaset är ganska vassa, samt det är ett litet glapp mellan skärmskyddet och skärmen, vilket gör att det lätt samlas damm där.

e2eglass-thanotech-5

e2eglass-thanotech-8

e2eglass-thanotech-9

e2eglass-thanotech-7

E2E Glass är det bästa skärmskyddet av glas till iPhone 6S som jag har testat. Jag rekommenderar er verkligen att köpa det, men använd det tillsammans med ett fodral så att ni skyddar kanterna av skärmskyddet. Blir även snyggar, enligt mig.

E2E kostar ca 250 kr och går att köpa på thanotech.com.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.thanotech.com/” text=” besök thanotech.com” color_override=””]