Nodus tillverkar skal till iPhone och iPad av väldigt hög kvalité. Jag har tidigare recenserat deras THE ACCESS CASE till iPhone 6/6S och till iPad. Nu har de släppt THE ACCESS CASE 2 (gå direkt till denna recension) och ett helt nytt skal som de kallar för THE SHELL CASE. De har varit så vänliga att skicka ut båda till mig, så här finner ni nu min recension av dem.

nodus-2015-1

The Shell Case

Köp 460 kr

Vi börjar med nykomlingen som är ett fodral som påminner väldigt mycket om Apples egna skal till iPhone 6/6S, men lädret som Nodus använder sig av är aningen hårdare och tjockare, vilket gör att det känns mycket mer lyxigt, dock väldigt halt.

Som jag skrev så påminner THE SHELL CASE väldigt mycket om Apples egna skal till iPhone 6/6S, men till skillnad mot Apples egna skal så skyddar inte THE SHELL CASE den övre delen av iPhone 6/6S. Men eftersom fodralet går upp en bit över skärmen på sidorna så kommer telefonen fortfarande vara skyddad om den ramlar med skärmen nedåt, men jag hade i alla fall önskat att de hade täppt till toppen.

nodus-2015-1-2-2

nodus-2015-1-2-9

nodus-2015-1-2-10

Knapparna på skalet är fantastiska, även bättre än de på Apples egna skal, dock är hålet för ”mute-knappen” för litet för mina fingrar så jag kan ej komma åt knappen.

På insidan av skalet finner vi ett material som påminner om det som finns på Apples egna skal.

Att sätta på skalet på din iPhone är enkelt, och skalet sitter extremt bra på. Du behöver inte vara orolig att din iPhone skall ramla loss från skalet om du tappar den. (För er som undrar så är det ScratchStopper Frame från Artwizz som jag har som skärmskydd)

nodus-2015-1-2-6

nodus-2015-1-2-4

nodus-2015-1-2-7

Men den stora saken som skiljer detta skal från Apples egna är faktiskt en liten sak, en liten magnet som är placerad på insidan av skalet. Med skalet får du även en liten magnet som du kan klistra fast i exempelvis bilen så du snyggt och enkelt kan placera din iPhone på den när du kör bil.

THE ACCESS CASE 2

Köp 655 kr

Det är inga större uppdateringar Nodus har gjort på THE ACCESS CASE 2, det är faktiskt bara två små saker. 1) De har tagit bort materialet på locket som suger fast sig i skärmen. Jag anar att de gjorde det pga att det slet loss skärmskyddet på din iPhone om du använde det. 2) Precis som på THE SHELL CASE har de även här satt i en magnet i skalet och bifogat en liten magnet som du kan klistra fast i exempelvis bilen, så du kan säte fast din telefon i bilen när du kör. Har ni inte läst min recension av THE ACCESS CASE kan ni klicka er in här och läsa den.

nodus-2015-1-1-3

nodus-2015-1-1-4

nodus-2015-1-1

nodus-2015-1-1-8

nodus-2015-1-1-7

nodus-2015-1-1-6