AppleiPhone

Ny låsskärmsbugg på iPhone trots uppdatering

Publicerat av 27 september 2013 2 Comments
no image added yet.

Jag skrev igår om att det kommit en uppdatering till iOS 7 som bl.a löste en låsskärmsbugg. Men nu visar det sig att kommit en annan istället.

Via: http://www.cultofmac.com+

  • Guest

    Det finns ingen bugg kar för att ta sig för ni låsskärmen utan lösenord varför sitter han vid datorn och gör det för i filmen ser jag att han lägger in ett. Program på iPhone jag har prövar att göra samma sak utan datorns bara på iPhone i filmen skulle man Hålla in home knappen till röststyrning kommer och sen skulle man Holland på skärmen till en rung kom och sen skulle telefon kommer till ringnings högtalaren och sedan på avbryt men det föga inte jag ber att vision ska tas bort nu på en gång man ska inte sitta framför datorn och göra falska buggar ta bort vision nu m!!!!!

  • Gustav

    Det finns ingen bugg kar för att ta sig för ni låsskärmen utan lösenord varför sitter han vid datorn och gör det för i filmen ser jag att han lägger in ett. Program på iPhone jag har prövar att göra samma sak utan datorns bara på iPhone i filmen skulle man Hålla in home knappen till röststyrning kommer och sen skulle man Holland på skärmen till en rung kom och sen skulle telefon kommer till ringnings högtalaren och sedan på avbryt men det föga inte jag ber att vision ska tas bort nu på en gång man ska Det finns ingen bugg kar för att ta sig för ni låsskärmen utan lösenord varför sitter han vid datorn och gör det för i filmen ser jag att han lägger in ett. Program på iPhone jag har prövar att göra samma sak utan datorns bara på iPhone i filmen skulle man Hålla in home knappen till röststyrning kommer och sen skulle man Holland på skärmen till en rung kom och sen skulle telefon kommer till ringnings högtalaren och sedan på avbryt men det föga inte jag ber att vision ska tas bort nu på en gång man ska inte sitta framför datorn och göra falska buggar ta bort vision nu m!!!!!inte sitta framför datorn och göra falska buggar ta bort vision nu m!!!!!