Plötsligt hände det, YouTube informerade mig i appen att jag nu har tillgång till deras mörka tema. När jag startar frugans telefon så har hon fått samma meddelande. Jag kör en iPhone X och hon en iPhone 6s. Har YouTube nu skickat ut det mörka temat till alla, eller rullar de fortfarande ut det mörka temat lite sporadiskt till användare? Berätta gärna i kommentarsfältet om ni också fått tillgång till det mörka temat.