Apple

iOS 7: Fantastiskt att använda, men hemskt att se på

Publicerat av 13 september 2013 6 Comments
no image added yet.

Efter att ha kört iOS 7 är min uppfattning att Apple gjorde en miss när de gjorde uppdateringen. Jag skulle önskat att de gjorde en snyggare design, eller behöll den gamla. För systemet är fantastiskt, det är den nya designen som är katastrof. Det känns ibland som att man tittar in i solen, så starka är färgerna, så man knappt kan se va för ikon som är på knappen. Det ser ofärdigt ut. Och att ikonerna rör sig… Gaha! Ligg stilla för helvete! Jag vill inte ha något djup!

Rent strukturellt och funktionellt är operativsystemet grymt. Jag skulle vilja beskriva iOS 7 så här: Fantastiskt att använda, men hemskt att se på.

Förlåt, men var tvungen att skrika ut lite ilska! Så besviken är jag på Apple!

 • wajander

  Djupet går att stänga av.

 • Niclar

  Äääää, det är ju fantastiskt, när man väl använt och anpassat sig så är det bättre
  Gillar designen, härligt med flera lager. Ibörjan var jag tveksam, nu tycker jag ios6 är sämre.
  Plus alla nya funktioner.
  Bra apple