AppleiPhone

HTC First – Otroligt vacker telefon

Publicerat av 4 april 2013 4 Comments
no image added yet.

htc-first

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg har Facebook samarbetat med HTC för att släppa en telefon som skall fungera så bra som möjligt med nya Facebook Home.

Nu har HTC lagt upp information om HTC First på deras webbsida. Jag gillar designen, jag gillar den mycket! Jag hoppa verkligen att Apple väljer att gå mot detta hållet när de skall släppa nästa generation iPhone. Enklare är det magiska ordet.

Vill ni läsa mer om HTC First kan ni som sagt göra det på http://www.htc.com+

  • Men hur fan ringer man med skiten… Såg inget om det tror, man tröttnar på att se vad folk äter å gör hela tiden ganska fort. Fb är väl världens största klubb för inbördes beundran. Stackar jä..la drönare.

    • Jag tycker Facebook i grund och botten är en bra idé. Enkelt sätt att hålla kontakten med människor man bor långt ifrån. Men på senaste tiden har det blivit för mycket med skräp så som spel, appar och reklam på Facebook – tycker jag.

      Samt jag håller med dig, jag vill nog fortsätta se Facebook som en App som jag själv väljer att öppna. Vill ej hela tiden se va folk gör.

  • HTC gör för tillfället de snyggaste telefonerna av alla mobiltillverkare. Speciellt telefonen One också.

    • Jag gillar designen på First, den är enkel. One har lite för mycket ”krimskrams” för mig, men det betyder inte att jag tycker den är ful.