AppleCraftyNördigtWebb

Grafisk studie av Crafty.se

Publicerat av 26 september 2013 2 Comments
no image added yet.

Jag har under några dagar utfört ett a/b test på Crafty.se för att se va ni föredrar. Några av er som har besökt Crafty.se har fått en annorlunda design mot va ni ser i dag. Några har fått andra färger på loggan, knapparna eller olika fonter. Samt ca 1000 personer har fått svara på ett formulär va de tycker om de olika designerna.

Detta har jag gjort för att försöka optimera upplevelsen för er som besöker sidan.

Resultatet blev att ni ej vill ha någon sidomeny, utan ni vill ha allt enkelt och tydligt. Ni föredrar en design som påminner mer om Google, med tjockare text, tydliga knappar och mer färg än mot en tunnare iOS 7-design.

Resultatet ser ni framför er. Jag hoppas ni gillar det och finner att sidan är lättläst och snygg. Har ni förslag på förbättringar får ni gärna kontakta mig på alexander.jansson@crafty.se.

  • Svend Nielsen

    Bra jobbat det fungerar fint på mobila gränssnittet också , men jag skulle flytta Sökfältet i Menyn

    • Tack skall du ha! Jag uppskattar väldigt mycket att du tog dig tid att spela in den där videon som förklarar hur du önskar förbättra Crafty.se. Sådant gillas!

      Placeringen av sök-knappen har faktiskt också varit med på testet och har visat sig vara den optimala placeringen. Dock slog det mig när jag såg din video att texten i menyn på mobilsidan var lite liten. Så den är numera lite större. Tack igen!